zondag 24 april 2011

This is it

Ondertussen 4 dagen thuis en eigenlijk vooral geschrokken van de zuurtegraad hier. Ondanks het feit dat het hier magnifiek weer is, lopen er in Mechelen toch nen hoop zuurpruimen rond. Ik wil niet te veel Bond-zonder-Naam klinken, maar een eenvoudige glimlach en ne goeiedag zou het hier toch ook een stuk aangenamer maken.

Eigenlijk viel het me nu ook pas op dat we hier in het oude Europa zitten: vergeleken met ginder is hier veel meer grijs op straat. En ik wil niet zeggen dat het één met het ander te maken heeft, maar ik ben wel zeker dat de kracht, de energie, de vitaliteit van Zuid-Oost Azië met zijn jeugdige bevolking te maken heeft.

Dus slotsom: wie tegelijkertijd een dosis energie en rust nodig heeft, wie goesting heeft in fris en pikant eten, wie naar het strand wil met meer dan een vierkante meter ruimte, wie Buddha met bloemdecoratie wil zien, wie ruïnes en bergen wil beklimmen, wie geen schrik heeft van tuk-tuks, boten en bussen en vooral: wie elke dag en overal een glimlach wil tegenkomen: maak dat je weg bent, 't is ginder te doen!


- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten