dinsdag 19 april 2011

Bye bye Bangkok

Onze laatste etappe bracht ons van Battambang met de bus naar Phnom Penh en vandaar een paar uur later met het vliegtuig naar Bangkok. Suvarnabhumi airport is ondertussen al een oude bekende geworden.








Omdat we aan de luchthaven overnacht hadden, zagen we spijtig genoeg 's anderendaags enkel nog de restanten van het nieuwjaarsfeest.



Nog 4 dagen te spenderen in BKK... En wat doet ne mens dan? Een tempeltje!




Devotie alom










Alles leek nog eens extra opgeblonken en in de bloemen gezet voor Nieuwjaar.







En in het kader van de festiviteiten mocht Buddha overgoten worden met bloemenwater.















En wat dan nog?

Een dagje doorgebracht op Chatuchak market, de immense weekendmarkt. Gezweet en gezwoegd om alle souvenirs te vinden, en onszelf verwend met een kunstwerk van Thaise grafisch ontwerper Pariwat A-nantachina. Ne keer de rivierboot naar het Noorden genomen, naar Nonthaburi en Dusit.



















De kinderen aan het lachen gebracht. Bij de ene al wat makkelijker dan bij de andere.

















En gerelaxed, natuurlijk hé: geprofiteerd van de budgetvriendelijke wellness tarieven in Bangkok met een Thaise massage, een voetmassage, een pedi/manicure, en een 10-stappen-gelaatsbehandeling. En dan gezwommen natuurlijk.









En stillekesaan afscheid genomen van de zon (wisten wij veel dat het zomer geworden was in België), van Azië in het algemeen en van Bangkok in het bijzonder. Bye bye Bangkok!







- Posted using BlogPress from my iPad


1 opmerking: